Mød Arnes besætning som har slået lejr ved Kanhavekanalen

Kom og mød beboerne i Arnes lejr, som vil give et levende indblik i håndværk, mad og kamptræning fra den tidlige vikingetid - alt sammen ved et af Danmarks mest unikke fortidsmider: Kanhavekanalen.

Der kan købes vikingemad og mjød på pladsen.

 

 

Tidspunkt: Fredag den 22. maj og lørdag den 23. maj fra kl. 10-16

Deltagergebyr: 60 kroner for voksne/gratis for børn.

Sted: Kanhavekanalen (øst for Havvejen) 

 

 

Foto: Jeanette Philipsen

Kalender

På Samsøs årlige gammeldags marked kan du lytte til lokale musikere, smage på et godt udvalg af samsk hjemmebag og prøve de mange sjove aktiviteter i tivolivognene.


Igen i år 2020 har Samsø Museum og Museumsforeningen fornøjelsen af at byde unge og gamle til ‘Gammeldags marked,’ den sidste weekend i juli.

På markedet vil en række dygtige folk demonstrere gamle håndværks- og håndarbejdsteknikker.

En sildemester vil ryge sild på stedet, der vil være håndmadder til de sultne og ikke mindst kan man smage en sand symfoni af hjemmegjort bagværk - herunder den klassiske samske æblekage.   

Man kan læske sig med the, kaffe, saft eller øl. Der er sågar mulighed for at smage et lille bæger af årets håndbryggede markedsdram, der har trukket på lokale urter eller frugter.

Slutteligt er det en oplagt mulighed for at besøge Samsø Museums fine museumsgård, hvor man kan udforske hverdagslivet på en samsk skipperbondegård i midten af 1800-tallet.