Åbent hus

Kan du lide børn? Synes du historie er spændende? Så er det måske noget for dig, at blive frivillig formidler i Historieuniverset.

 

Historieuniverset på er et sjovt læringsrum for de lidt større børn, hvor man igennem fortællinger og praktiske forløb dykker ned i en historisk periode.

Den 7. oktober holder vi åbent hus i Historieuniverset, hvor vi inviterer alle interesserede til at komme og høre mere om, hvordan det er at være med i vores gruppe af frivillige formidlere. Museet byder på lidt kaffe og kage, og så vil to af vores garvede formidlere vise, hvordan et undervisningsforløb er skruet sammen.

Det kræver ikke særlige kompetencer at være med i gruppen, men man skal synes, at det er sjovt at være sammen med børn og naturligvis også, at historie er spændende.

Inden eventuel opstart som formidler, vil der være et introforløb, hvor I bliver klædt på til at kunne vejlede i de praktiske opgaver og kunne svare på alle børnenes skarpe spørgsmål.  

Historieuniverset har eksisteret i mere end ti år og er på mange måder en unik mulighed for at formidle historie for børn, hvor de kan deltage aktivt. Nogle af vores deltagere i Historieuniverset har sagt, at vi ”åbenbart ikke er et rigtigt museum, da det faktisk er sjovt at være hos os”. Det tager vi som stor ros.

Vi laver ferieforløb i påske-, sommer- og efterårsferien, og så udbyder vi forløb til lejrskoleklasser i foråret og efteråret.

Kom og hør nærmere eller kontakt museet, hvis dette har vakt din interesse.

 

Tidspunkt: Torsdag den 7. oktober fra kl. 14

Adresse: Samsø Museum, Museumsvej 5, Tranebjerg