Ny leder på Samsø Museum

Naja Kjærgård Laursen er ansat som ny daglig leder på Samsø Museum. Hun afløser Majken Fosgerau Salomonsen, der er fratrådt for nylig.

Naja Kjærgård Laursen har siden maj fungeret som daglig tovholder og kommunikationsansvarlig på Samsø Museum, men er per 1. november 2018 konstitueret som daglig leder. Naja Kjærgård Laursen har en bachelorgrad i kunsthistorie og en kandidatgrad i journalistik (cand. public.) med speciale i kulturformidling. Hun har arbejdet som journalist siden hun blev færdiguddannet i 2013, primært for TV2 med base i Bruxelles.

Naja Kjærgård Laursen skal stå for den daglige drift og får samtidig en vigtig rolle i udviklingen af en ny formidlingsprofil for Samsø Museum i samarbejde med Moesgaard Museums Publikums-enhed.

Naja Kjærgård Laursen flyttede til Samsø i foråret 2018 med sin familie.