Samsø Museum søger to museumsværter til den kommende sommersæson

Vi søger nu to museumsværter, der har lyst til at formidle Samsøs historie for besøgende og indgå i en bred vifte af øvrige opgaver.

Der er tale om to lidt forskelligartede stillinger:

1) I den ene stilling vil man blive tilknyttet både Samsø Museumsgård samt museumsbutikken i det tidligere Godsmejeri i Tranebjerg.

Som vært skal man byde gæster velkommen, fortælle om Samsøs historie, museets udstillinger og være med i planlægningen og afviklingen af arrangementer.

Ved siden af værtsfunktionen vil der forekomme en del praktiske, administrative eller kommunikative opgaver, som i nogen grad kan tilpasses dine kompetencer.

Der er tale om en timelønnet stilling på i alt ca. 20 timer om ugen, som vil ligge i museets åbningstid fra kl. 10-16.

Der vil indgå vagter ca. hver tredje weekend.

2) I den anden stilling vil man skulle fungere som vært på Samsø Museumsgård, og her vil man primært skulle arbejde i weekenderne.

Vi søger her en imødekommende og stabil person, som holder af at fortælle om Samsøs historie, og som også kan hjælpe med diverse forefaldende opgaver. Det er en timelønnet stilling, hvor man skal være indstillet på weekendvagter to ud af tre weekender og evt. enkelte hverdagsvagter.

Begge stillinger er i udgangspunktet tidsbegrænsede frem til den 31. oktober 2020.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til relevant overenskomst med Staten. Ansøgning og CV sendes til job@moesgaardmuseum.dk senest den 18. februar. Angiv "museumsvært” i emnefeltet og oplys i ansøgningen, hvilken af de to stillinger, du søger.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til museumsleder Naja Kjærgård Laursen på tlf. 20447936.