Ledige stillinger

Er du interesseret i Samsøs historie? Er du smilende og serviceminded? Er du god til at samarbejde og løfte i flok? Så er du måske en af de to museumsværter, vi søger til den kommende sommersæson. Der er tale om to deltidsstillinger:

 

 

Stilling 1

Museumsvært til Samsø Museum i Tranebjerg til fra 1. april til 31. oktober 2023, 2-3 dage om ugen i tidsrummet 10-16. Der vil være weekendvagter ca. hver anden uge.

Du vil primært blive tilknyttet Godsmejeriet i Tranebjerg, hvor Samsø Museum har udstillinger, billetsalg, museumsbutik og administration.

Her vil du skulle betjene butik og billetsalg, orientere vores gæster om museets tilbud og generel information om Samsø. Der vil være tid til oplæring inden opstart.

Der vil desuden være forfaldende opgaver som museets værter tilrettelægger sammen.

 

Stilling 2

Sommervært til Samsø Museumsgård i perioden 1. juni til 31. august 2023, 2-3 dage om ugen i tidsrummet 10-16. Der vil være weekendvagter ca. hver anden uge.

Du vil primært blive tilknyttet Museumsgården i Tranebjerg, som er stedet hvor Samsø Museum startede tilbage i 1917. Her vil du skulle byde gæster velkommen og fortælle om gården, dens genstande samt Samsøs historie – vi skal nok klæde dig grundigt på til opgaven. Der vil desuden være en række øvrige forefaldende opgaver – fx i vores museumsbutik og billetsalg eller i forbindelse med arrangementer.

 

 

Hvis ovenstående har vakt interesse, så send gerne din ansøgning og CV som én samlet fil til job@moesgaardmuseum.dk og skriv ”Museumsvært Samsø". Vi kalder løbende til samtale, og afslutter rekrutteringen, når den rigtige kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til en af de to stillinger, er du velkommen til at kontakte museumsleder Naja Kjærgård Laursen på mail: nkl@moesgaardmuseum.dk.

 

Om Moesgaard Museum

Moesgaard er en selvejende institution, som omfatter Moesgaard Museum i Højbjerg, Vikingemuseet i Aarhus samt Odder og Samsø museer.

Moesgaard er et arkæologisk og etnografisk specialiseret museum med internationalt anerkendte udstillinger og 3-400.000 årlige besøgende. Museet bedriver forskning i ind- og udland.

Moesgaard er arbejdsplads for over 300 museums- og universitetsansatte, og har et tæt samarbejde med Aarhus Universitet.

Moesgaard har tre stjerner i Michelins grønne rejseguide.

Se mere på www.moesgaardmuseum.dk

Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at arbejde på Moesgaard, så kan du her, hvad vores medarbejdere siger om at arbejde på Moesgaard.