Ledige stillinger

Driftsassistent til Husmandsstedet Fredensdal

 

 

STILLINGEN ER BESAT

 

Samsø Museum søger en driftsassistent til det historiske husmandssted Fredensdal i Vesterløkken med tiltrædelse hurtigst muligt. Det er en deltidsstilling på cirka 15 timer ugentligt, i første omgang frem til 10. november.

Her vil du sammen med en anden ansat få ansvar for et mindre dyrehold af primært bevaringsværdige husdyrsracer – svin, geder, fjerkræ, katte og køer. Alt efter din erfaring vil der også være opgaver i marken og i haven, som skal afvikles i samarbejde med et dedikeret hold af frivillige. I marken har vi en række historiske grøntsagssorter og haven er en reetableret prydhave; vi går meget op i, at her fremstår, som da Kjeldmann-familien boede her i starten af 1900-tallet.

Læs mere om Fredensdal her: www.samsoemuseum.dk.

 

Hvis ovenstående har vakt interesse, så send gerne din ansøgning og CV som én samlet fil til job@moesgaardmuseum.dk og skriv ”Driftsassistent Samsø" i emnefeltet. Vi kalder løbende til samtale, og afslutter rekrutteringen, når den rigtige kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte museumsleder Naja Kjærgård Laursen på mail: nkl@moesgaardmuseum.dk.

 

Moesgaard er en selvejende institution, som omfatter Moesgaard Museum i Højbjerg, Vikingemuseet i Aarhus samt Odder og Samsø museer.

Moesgaard er et arkæologisk og etnografisk specialiseret museum med internationalt anerkendte udstillinger og årligt 3-400.000 besøgende. Museet bedriver forskning i ind- og udland.

Moesgaard er arbejdsplads for over 300 museums- og universitetsansatte, og har et tæt samarbejde med Aarhus Universitet.

Moesgaard har tre stjerner i Michelins grønne rejseguide. Se mere på moesgaardmuseum.dk

Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at arbejde på Moesgaard, så kan du se her, hvad vores medarbejdere siger om at arbejde på Moesgaard.