Ledige stillinger på Samsø Museum

Stillingerne er besat

Driftsassistent til Fredensdal

Samsø Museum søger en driftsassistent til det historiske husmandssted Fredensdal i Vesterløkken med tiltrædelse den 1. april 2022 eller snarest derefter. Det er en deltidsstilling på cirka 15 timer ugentligt, i første omgang frem til 1. november.

Her vil du sammen med en anden ansat få ansvar for et mindre dyrehold af primært bevaringsværdige husdyrsracer – svin, geder, fjerkræ, katte og køer. Alt efter din erfaring vil der også være opgaver i marken og i haven, som skal afvikles i samarbejde med et dedikeret hold af frivillige. I marken har vi en række historiske grøntsagssorter, og haven er en reetableret prydhave; vi går meget op i, at her fremstår, som da Kjeldmann-familien boede her i starten af 1900-tallet.

Læs mere om Fredensdal her.

Hvis ovenstående har vakt interesse, så send gerne din ansøgning og CV som en samlet fil til job@moesgaardmuseum.dk og skriv ”Driftsassistent Samsø” i emnefeltet. Vi kalder løbende til samtale, og afslutter rekrutteringen, når den rigtige kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Sommervært til Samsø Museum

Samsø Museum søger en person, der kan indgå i vores hold af museumsværter i perioden 1. juni til 31. august 2022, 2-3 dage om ugen i tidsrummet 10-16. Der vil være weekendvagter ca. hver anden uge.

Du vil primært blive tilknyttet Museumsgården i Tranebjerg, som er stedet hvor Samsø Museum startede tilbage i 1917. Her vil du skulle byde gæster velkommen og fortælle om gården, dens genstande samt Samsøs historie – vi skal nok klæde dig grundigt på til opgaven. Der vil desuden være en række øvrige forefaldende opgaver – fx i vores museumsbutik eller i forbindelse med arrangementer.

Hvis ovenstående har vakt interesse, så send gerne din ansøgning og CV som en samlet fil til job@moesgaardmuseum.dk og skriv ”Sommervært Samsø". Vi kalder løbende til samtale, og afslutter rekrutteringen, når den rigtige kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til en af de to stillinger, er du velkommen til at kontakte museet på kontakt@samsoemuseum.dk.