Nordby gl. posthus og bibliotek

Den tidligere skolebygning i Nordby, der ligger lige ved Klokketårnet, husede indtil for få år siden landets eneste kombinerede posthus og bibliotek.

Rundt på væggene fortæller små billedserier om bygningens, postvæsenets og bibliotekets historie på Samsø.

I et interiør fra 1930’erne kunne man både klare sine postforretninger, låne bøger, sætte sig i læsehjørnet for at bladre dagens avis igennem eller finde nyttige informationer på hylden med Samsølitteratur.

Rundt på væggene fortæller små billedserier om bygningens, postvæsnets og bibliotekets historie på Samsø.

I maj 2014 flyttede posten ud af bygningen, men huset står fortsat åbent til gavn for gæster, der ønsker information, bibliotek, brug af internet eller blot en læsekrog i hyggelige rammer.

Særudstillingen "Klokketårnet" kan ses hver dag kl. 14-16 fra den 1. juni og frem til den 31. august 2018. Læs mere HER.

Bibliotekets åbningstider
Mandag kl. 13-16 og torsdag kl. 14-17

Informationens åbningstider
Juni, juli og august, alle dage kl. 14-16

Turister, stamgæster og fastboende er hjerteligt velkomne til at kikke indenfor - også til en snak.

nordby.bibliotek@gmail.com