Nordby gl. posthus og bibliotek

Den tidligere skolebygning i Nordby, der ligger lige ved Klokketårnet, husede indtil for få år siden landets eneste kombinerede posthus og bibliotek.

Rundt på væggene fortæller små billedserier om bygningens, postvæsnets og bibliotekets historie på Samsø.

I et interiør fra 1930’erne kunne man både klare sine postforretninger, låne bøger og sætte sig i læsehjørnet og se dagens avis eller finde nyttige informationer på hylden med Samsølitteratur.

I maj 2014 flyttede posten ud af bygningen, men huset står fortsat åbent til gavn for gæster, der ønsker information, bibliotek, brug af internet eller blot en læsekrog i hyggelige rammer.

Udstillingen "625 Samsøpostkort - fra før og nu" kan ses hver dag kl. 13-15 i juni-juli og august. Læs mere HER.

Bibliotekets åbningstider
Mandag kl. 13-15 og torsdag kl. 15-17

Informationens åbningstider
Juni, juli og august, alle dage kl. 13-15

Turister, stamgæster og fastboende er hjertelig velkomne til at kikke indenfor - også til en snak.

Særudstilling åbner den 1. juni

Se Ole Lassens store samling af postkort fra Samsø.

nordby.bibliotek@gmail.com